MaSu-Basket EM-LEIRI

MaSu-Basketin EM-LEIRI 1.-3.9.2017 Solvallassa

Järjestämme MaSun yhteisen kauden avausleirin Espoon Solvallassa. Ajankohta on toki haastava koska samaan aikaan pelataan 32,9 kilometrin päässä Hartwall areenalla miesten EM kisoja.

Leiri alkaa perjantaina ja päättyy sunnuntaina. Jos teillä on päiväliput hankittuna, niin Suomen pelit pelataan kuitenkin illalla la 2.9. klo 20 ja su 3.9. klo 20. jolloin leiri mahdollisuutta jää perjantai kokonaan, lauantai päivä ja sunnuntai päivä. Vanhemmat voivat hakea pojat opistolta. Ajoaika Malmilta näyttää 38 minuuttia. Ja onhan kimppakyyditkin keksitty. Ne joilla ei lippuja ole niin Solvallassa järjestetään rantasaunan ja uinnin jälkeen Etelä-Suomen suurin kisastudio Super kommentaattorien opastuksella. Puoliajalla bubben-visaiset ja herkkuja.

Kisastudioon mahtuu 100 ensiksi ilmoittautunutta MaSulaista ja vanhempaa.

Leiri on siinä mielessä tärkeä että siellä saamme koottua ryhmät viimeistään kasaan kesän jälkeen ja pääsemme aloittamaan kauteen viimeistelyn. Leiri kuuluu siis näihin ”pakollisiin” menoihin, joukkueiden kausisuunnitelmiin.

Koripallo on joukkuelaji ja joukkue vaatii joukkueen paikalla oloa. Leiri on ensisijaisesti joukkueleiri, mutta varsinkin iltapäivä ohjelmissa tullaan varmasti yhdistelemään ryhmiä.

KAIKKI siis mukaan.

Leirinhinta täysihoidolla:

150,- / henkilö PE-SU

115,- / henkilö yhden yön yöpymisellä, PE-LA tai LA-SU

80,- / ilman majoitusta

Vanhemmilla samat hinnat.

Sitovat ilmoittautumiset pitää tulla viimeistään 5.5.2017 mennessä

Seuraleiri 2017 ilmoittautuminen

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.