Ajankohtaista

MaSun edustusjoukkue nousi Eteläisen alueen 2. divisioonaan kaadettuaan viime viikonlopun nousukarsinnoissa UJ Äitin ja PuHu 2:n. Nousu ”Sarjojen Sarjaan” kruunaa viiden vuoden projektin, joka alkoi 6. divisioonasta.
Huomenna se sit alkaa , Masulta B-junnut, C99 pojista Masu Petskut ja Masu Sasut ja Masu 03 joukkueet, tuloksia Masun kotisivujen alaosassa
Huomioikaa UJ-äiti matsi siiretty lauantaiksi
Pojat pelasivat kilpasarjassa voitosta voittoon kovia ulkomaalaisia joukkueita vastaan ja finaalissa kohdattiin toisen lohkon voittaja; namika Lahti. Pelin alku meni Namikan johdossa pahimmillaan 9 pisteen erolla, kun aikalisällä saatiin poikiin luotua uutta uskoa ja 1. erä loppui kurottiin ero 4 pisteeseen, 2 erä alkoi ja Masu oli kuin uudesti syntynyt ja voimakas kannustus vaihtopenkiltä antoi tsemppiä kentällä oleville pelaajille ja poikien upeat heitot ja vapaaheitot löysi osoitteen ja voitto 41-34, Hyvä Pojat!!! Ottelu tulokset: http://turnauspalvelu.fi/easter2012/sarja_P00.html
Täältä tuloksiin : http://www.cumap.org/cuponweb/scania_cup_20122933.htm
Tänään varmistui 03 joukkueen alufinaalipaikka Masun voittaessa PuHun kotonaan, sijoitus ratkeaa muiden otteluiden perusteella.
Lauri Vuoristo siirtyi loppukaudeksi Tsekkeihin.
Vantaalla järjestettävä Ricoh turnaus on kasvanut suomen toiseksi suurimmaksi koripalloturnaukseksi. Masusta turnaukseen osallistui -98, -99 ja -04 syntyneet pojat.
Suomen urheilutoimittajain liitto on valinnut helsinkiläisen Petteri Koposen, 23, vuoden koripalloilijaksi. 194-senttinen MaSu-Basketin kasvatti ja miesten koripallomaajoukkueen tähtitakamies palkittiin edellisen kerran vuoden koripalloilijana vuonna 2008.
RSS ATOM