Masun valmentajat kaudelle 2011-2012

31.3.2011

 

Kaikki mukaan: kaikki yhdessä
 
Lähdin tämän kauden alussa MaSun matkaan kohti uusia seikkailuja, tehtävänä oli valmennuspäällikön toimessa luoda MaSulle selkeä junioritoiminnan linja, jonka päätepiste olisi oma edustusjoukkue.
Suuret tehtävät vievät kuitenkin hieman aikaa ja Ilman arvokasta juniorityötä on turha haaveilla edes onnistumisesta tässä hommassa. Tehtävän kannalta ovat valmentajat avain asemassa. Junioritoiminnan kannalta on tärkeätä etenkin lasten ja nuorten urheilutoiminnan ohjaamisessa on pitää hyvät arvot ja oikeat valinnat sillä tavoin esillä, että pienetkin urheilijat oppivat tekemään oikeita valintoja.
 
 
MaSun valmentajat kaudella 2011-2012
 
A-pojat
Aki Tuppurainen jatkaa A-poikien kanssa 1+1 sopimuksella, Akin toiveena on että saisi ryhmän kavereita kasaan jotka voisivat opiskelun ohessa harjoitella 2 kertaa viikossa hyvin ja hoitaisivat tukiharjoittelun opiskelun ohessa omatoimisesti. Tavoitteena ei sen vähempää kuin valtakunnalliset sarjat.
 
B-pojat
Siirosen Make jatkaa jo tällä kaudella hyvin menestyneen joukkueen ohjaimissa myös tulevalla kaudella. Ryhmän tavoite on vain tarkentunut, tästä kaudesta SM-sarjaan pitäisi päästä, tokaisi Make.

C-pojat
Samu Rinta-Filppula yhdessä Sami Holmbergin kanssa vastaavat Masun 98-ikäluokasta. Molemmat pelaavat valmennuksen ohessa vielä MaSun edustusjoukkueessa.
 
Nuorempien eli -99 ikäisten vastuuvalmentajana jatkaa Kimmo Hanhinen joka on lupautunut lahjakkaan ryhmänsä kanssa tavoittelemaan myös SM-sarja paikkaa 1+1 sopimuksella. Kimmon apuna valmennuksessa on Sami Holmberg.
 
Mini-pojat
Harri Ruutiainen jatkaa 01 syntyneiden kanssa matkaa. 00 -01 Mini poikien valmentajaksi tällä kaudella Harri on vastannut Mikropoikien valmennuksesta.
 
Mikro-pojat
Minulle jää sitten vastuu Mikro-poikien valmennuksesta yhdessä Holmbergin Puppen ja Nuutisen Jannen kanssa.
 
Super Mikrot
Tuomas Huusko lähtee kehittämään 04 syntyneiden toimintaa vastaten siinä ohessa koriskurssien vetämisestä.
 
 
Kausi 2011-2012
Tulevaan kauteen Masu lähtee pitkäjänteisin miettein ja onkin juuri siksi uusinut valmentajien sopimuksia 1+1 mallin mukaisesti jotta valmentajilla on aikaa kehittää joukkueitta yhteiseen päämäärään.
 
Toinen selkeä valinta on että MaSu on lähtenyt rohkeasti kehittämään junioripelaajien tavoitteita oman kilpailullisen edustusmiehistön luomiseksi. Seuran imagon ja uskottavuuden kannalta on tärkeää, että tulevaisuudessa yhä useampi edustusjoukkueen pelaaja on noussut joukkueeseen oman juniorituotannon kautta.
 
Tavoitteena on että kaudella 2012-13 pelaamme jo miesten II-divaria. Kutsumme myös kaikki halukkaat mukaan parantamaan Koillisen alueen koris-osaamista kohti valtakunnallisia sarjoja. Jos tunnet että haluat olla mukana joko pelaajana tai toimijana niin ole yhteydessä joko suoraan valmentajaan tai allekirjoittaneeseen.
 
 
Rannan Make
Masun Valmennuspäällikkö