99 pojat voittoon SM-karsinnoissa

4.11.2011

Pojat puun ja kuoren välissä!
Pojat puun ja kuoren välissä!

Masun -99 -syntyneet pojat osallistuvat C-poikien SM-karsintoihin.

SM-karsintojen alku oli joukkueelta tutustumista vuotta vanhempien kanssa pelaamiseen. Vastustajat ovat käytännössä aina pidempiä ja vahvempia fyysisesti. Tähän kun lisää sen, ettei harjoittelussa kiinnitetty huomiota asioihin mitä tämä sarja selvästi vaatii, oli useat ottelut melkoisen haastavia joukkueelle.

Joukkue kuitenkin päätti yhdessä, ettei häviöt heitä tule masentamaan! Tarkoituksenahan oli hakea syksyllä kovia otteluita ja nyt niitä saadaan!

Alkukauden RU ja Sykki matsit olivat joukkueelta heikkoja esityksiä. Harmi, että nämä ottelut osuivat alkukauteen, sillä voitto näistä vastustajista ei olisi ollut mahdotonta hyvänä päivänä. Syyskuisen Kreikan leirin jälkeen joukkue on löytänyt uuden vaihteen pelaamiseen ja ottelut Warttia, EBT:tä, HNMKY:tä ja Honka Whitea vastaan olivat ajoittain hienoa koripalloa. Honka Whitesta joukkue ottikin ensimmäisen voiton vuotta vanhempien keskellä!

Joukkueen SM-karsintasarja ottelut jatkuvat Sunnuntaina 13.10. Vastaan saapuu Hypo, joka on voittanut kaikki vastustajansa. Taas on siis kovaa haastetta pojille tiedossa! Tervetuloa kannustamaan MPH:lle Masu hyvään suoritukseen!