Miehet 2div Kotkajengi

SNÄPPÄRIT OVAT SAAPUNEET TILAA OMASI ALLA OLEVALLA LOMAKKEELLA!

 

LÄTSÄT NYT HINTAAN:

19,90€

Maksutapa: Käteinen tai suoraan KJ:n tilille: FI57 1504 3500 1003 52

Kotkajengin kaksi vuotta suunnitteilla olleet snäpbackit ovat saapuneet! Tilaa omasi alla olevalla lomakkeella. Lippalakeilla on FairTrade merkintä ja ne on tehty valvotuissa olosuhteissa Kiinassa. Lapsityövoimaa eikä hanhen sulkia ole käytetty, vaan materiaali on luonnollisesti tuotettua puuvillaa ja reilun kaupan harzia.

Kaupan säännöt:

 

1. Hinta 19,90€.

2. Ei palautusoikeutta ensinäkemän jälkeen.

3. Maksu ensin, sitten lätsät.

4. Postitusmaksu +5,00€

5. Tuotteita tarjolla vain sadalle ensimmäiselle

 

Tilaa oma snäppärisi tästä!

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Joukkue kaudella 2012-2013 Masun historian ensimmäisen M2D voiton jälkeen.

Edustusjoukkue pelaa kaudella 2013-2014 alueen 2.divaria

HARJOITUKSET:

Maanantai 19:45-21.00 Viikin Normaalikoulu
Torstai 20.00-21.30 Pirkkolan palloiluhalli

 

Yhteystiedot:

Lauri Vuoristo
040-7152338
lauri.vuoristo @ utu.fi         

(Joukkueen kokoonpano kaudelle 2012-2013 löytyy Kokoonpano&Tilastot-osiosta)

Tykkää joukkueesta Facebookissa!

Kausi 2012-2013

Masun edustusjoukkue kamppailee kaudella 2012-2013 miesten eteläisen alueen 2.divisioonassa. Koska nousukarsinnat meni liian hyvin päätti johtokunta tehdä rajuja muutoksia pelaavaan kokoonpanoon. Karsintojen paras pelaaja Janne Nuutinen lähetettiin opiskelumatkalle Joensuuhun ja osallistuminen tulevalle kaudelle on epävarmaa. Stefan Beatovicin tulo joukkueeseen aiheutti myös harmaita hiuksia – tulisiko hankkia toinen pallo takakentälle Lindqvistin & Beatovicin jaettavaksi, vai pitäisikö Oscar Lindqvist lähettää pelaamaan 1.divisioonaa Tunmky:n joukkoihin. Liiton suostumattomuus pelata virallista koripallo-ottelua kahdella pallolla ja Tunmky:ltä saatu tarjous ajoi Masun rankan päätöksen eteen – Lindqvististä oli päästettävä irti. Lindqvistin ja Nuutisen puuttuminen näkyy mitä todennäköisimmin Masun pelissä, vastasihan kaksikko yhdessä puolesta joukkueen pisteistä & painoindeksistä. Tälle kaudelle lähdetään kuitenkin luottavaisin mielin ja samoin tavoittein kuin aikaisempinakin vuosina. Hankkia Jommi Vuolteelle tyttöystävä.

Siirtomarkkinoilta on muutamia pelaajia saatu värvättyä ja joukkueen keskipituus on ensimmäistä kertaa historian aikana yli 170cm, joka on suomalaiselle koripallojoukkueelle jo todella hyvin.Yhtäkään sentteriä joukkue ei kuitenkaan ole onnistunut hankkimaan. Tilastojen valossa joukkueella menee myös hyvin. Edustusjoukkue on viimeksi hävinnyt ottelun 8.1.2012. Voittoputki ei sinänsä ole ihmeellinen, mutta mielenkiintoinen sattuma on se että joukkueen Presidentti Lindin ainoa peli edustusjoukkueen paidassa viimeiseen 2,5 vuoteeen sattui 8.1.2012.

Uudet pelipaidat ovat tulossa joukkueelle ”kauden aikana”, joten todennäköisesti Masun pojat nähdään juoksemassa uusissa kiiltävissä pelipaidoissa jo piakkoin. Suurin haaste tulevalla kaudella tullee olemaan arki-iltoina pelattavat ottelut, sillä joukkueen kokoonpanosta suuri osa opiskelee muualla kuin Helsingissä. Muuten joukkue on valmiina kauden koitoksiin ja odottaa jo innolla arkipäivän matkaa Hyvinkäälle. Ohessa vielä valmentajan mietteet kuluneesta kaudesta kevään nousukarsintojen jälkeen: http://www.youtube.com/watch?v=RU9TlyCiTok

Pelit alkavat 23.9.2012 Malmin palloiluhallilla klo 13.45 ottelulla Kelohonkaa vastaan. Vielä on epäselvää pystytäänkö (Masusta riippumattomista syistä) pitämään MPH:n legendaarista kiskaa auki pelien aikana vai ei. Tule siis paikalle jännittämään tarjoaako Puppe kahvia & pullaa ja pystyykö Edari venyttämään vielä voittoputkeaan!

Ohessa Asiantuntijajaosto mietteliäänä pohtimassa pelaajahankintoja. Kuvassa lisäksi kummijoukkueesta eksynyt pelaaja.

 

Kausi 2011-2012

Kauan sitä on odotettu, mutta vihdoin on tullut aika päivittää Masun edustusjoukkueen kausijulkaisu 2011-2012. Konsultin tekemä kirjoitusvirheitä sisältänyt ”virallinen” kausijulkaisu  oli vain pintaraapaisu joukkueen tunteikkaasta kaudesta. Seuraavaksi käydään läpi koko kausi tähän päivään saakka, alkaen viime kauden päätöksestä.

Viralliset tavoitteet kaudelle 2011-2012 julkaistiin viime toukokuussa. Ykköstavoitteeksi joukkue asetti tyttöystävän hankkimisen Jommi Vuolteelle. Heti toiseksi tärkeimmäksi tavoitteeksi joukkueelle asetettiin nousu eteläisen alueen 2.divisioonaan. Kauden 2010-2011 päätyttyä häpeälliseen ja historialliseen samassa sarjatasossa pysymiseen, ei tavoitteena voinut olla muuta kuin nousu sarjatasoa ylemmäksi.

Kuten monet muutkin suomalaiset koripallojoukkueet, niin myös Masu on aloittanut kesätreenit ja kauden suunnittelun perinteisesti Juhannuksen nurkilla. Juhannuksen aikoihin on myös piirretty tulevan kauden kokoonpanon suuntaviivoja, päivitelty sisäpelaajien tarvetta ja uusille yli 170cm pitkille hankinnoille lähetetty tarjoukset ensi kaudestaMasu on pitkään pelannut ilman kunnollista päävalmentajaa. Juhannuksen mietinnöissä päätettiin kuitenkin jatkaa samaa linjaa, sillä niin kauan kuin yksikään pelaaja ei pysty toteuttamaan tai sisäistämään yhtäkään pelikuviota, on valmentajahankinnat turhia. Myös  rimaa uusien sisäpelaajien osalta madallettiin. Ollakseen vahvoilla tryouteissa uusien sisäpelaajien tulisi osata olla kompastumatta koripallokentän viivoihin.

Uusia hankintoja kaudelle 2011-2012 tuli oikeastaan 3,5kpl. Isolla rahalla hankitut Henri Koskela, Sampo Varjonen ja joskus pelejä pelannut Henri Mikkola. Lisäksi viime kaudella esiintynyt nopeajalkainen Oscar Lindqvist vakiinnutti paikkansa pelaavassa kokoonpanossa. Pääkaupunkiseudulla asuvat pelaajat osoittivat pelisilmää, sillä viisikollinen nykyisistä aktiivipelaajista muutti opiskelemaan yli 150km päähän Helsingistä. 

Masun kausi alkoi tyylikkäästi Suomen cup –ottelulla miesten 1.divisioonan Äänekosken Huimaa vastaan. Pupen ajama Masu-Vagen kurvasi pelipaikalle perinteiset 10min ennen pelin alkua, joten alkulämmittelyksi kelpasi kenkien sitominen. Äänekoskelainen makkaranpaistaja ansaitsee myös erityismaininnan, sillä mikään muu ei kasvata koripallojoukkueen itsetuntoa ennen ottelua kuin se, kun joukkuetta luullaan ottelua katsomaan tulleiksi kannattajiksi. Makkaratarjouksesta jouduttiin kuitenkin kieltäytymään. Ottelu päättyi Huiman 11pinnan voittoon, mutta olosuhteisiin nähden suoritukseen oltiin paluumatkalla tyytyväisiä.

Syyskausi jatkui Masun kannalta tutuissa merkeissä. Pelaava kokoonpano vaihteli jokaisessa ottelussa ja vain Joni Laurilan upea omistautuminen joukkueelle pystyi pelastamaan syyskauden.

Kevätkaudella joukkue hitsaantui enemmän yhteen ja  kausi päätettiin 12 ottelun voittoputkeen- Äänekoskelta tuttu linja jatkui jokseenkin samanlaisena läpi kauden. Pelipaikalle 10min ennen ottelun alkua ja vastustajajoukkue ihmettelee kovasti ylipainoista ja oudonnäköistä joukkuetta. Viimeisimmästä vastasi El Tahto. Pukuhuoneessa käyty keskustelu vierasjoukkueesta: ”Ei mitää hätää jätkät, ei niillä oo ketää pelimiestä mukana ja niit on vaan kuus”. Sinänsä ihan totta, että klassisen koripallojoukkueen näköistä Edarista ei saa tekemälläkään,  mutta El Tahtolla taisi olla jotenkin huono päivä, sillä Masu kiitti ja kumarsi lähes 40 pisteen voiton.

Kausi päättyi lopulta onnistuneisiin nousukarsintoihin, joten ensi kaudella Masu pelaa Eteläisen-alueen 2.divisioonaa!

 Masun Edustus päätti hienon kauden 2008-2009 totuttuun tapaan nousujuhliin. Toinen peräkkäinen nousu, nyt eteläisen alueen neljänteen divisioonaan, ei tullut joukkueelle yllätyksenä. Vaikka edelliskausien pelaajavalmentaja Mikko Suutari palkattiinkin kiertelemään ulkomaan kenttiä ja hänen opastuksistaan alettiin oikeasti maksaa palkkaa, ei joukkue lannistunut. Mikon saappaiden täyttäjää ei tarvinnut kaukaa hakea, sillä joukkueen sisäinen voimakaksikko Vuoristo & Lind ottivat kumpikin omansa hoitaakseen. Vuoristo palasi näin mukaan rinkiin kartutettuaan vuoden verran valmennustaitojaan Austraalian pääsarjassa NBL:ssa.

Kauteen 2009-2010 Edustus lähtee luottavaisin mielin. Edustuksen avoimissa kesätreeneissä kovaa tasoa oli ylläpitämässä vierailijoita aina miesten ja nuorten maajoukkueista asti. Syksyyn siirryttäessä pelaajat alkoivat hakea yhteisiä askelmerkkejä taustatiimin vielä kovasti värvätessä uusia lahjakkaita nuoria rinkiin. Edelliskauden HNMKY:stä 1 divisioonassa edustanut Kaius Oljemark ja Masun oma kasvatti Iiro Hämäläinen allekirjoittivat sopimuksensa suullisesti juuri ennen kauden alkua. Lokakuussa joukkoon liittyi myös rinnakkaislisenssin turvin Oscar "salama" Lindquist, joka tämän kauden edustaa päätoimisesti Järvenpään koripalloseuraa miesten 1 divisioonassa. Muiden lupausten kanssa neuvottelut ovat vielä kesken.

Edelliskausien tapaan, myös tänä vuonna Edustuksen otteluita pääsee seuraamaan ilman sisäänpääsymaksua. Kaikki siis mukaan kannustamaa!