Juniorit

Jäseneksi ilmoittautuminen sekä jäsen- ja toimintamaksujen maksaminen  2021-22

Junioripelaajajäseneksi voi seuran hallitus hyväksyä yksityisen henkilön, joka suorittaa toiminta- ja tilivuosittaisen pelaajajäsenmaksun. Jokaisen vanhan ja uuden pelaajan pitää ilmoittautua jäseneksi kaudelle 2021-22. Seuran järjestämään valmennus- ja kilpailutoimintaan voi osallistua vain seuran jäsenmaksun maksanut henkilö. Pelaajajäsenellä on puhe- mutta ei äänioikeutta seuran kokouksissa. Jäsen sitoutuu maksamalla jäsenmaksun noudattamaan seuran sääntöjä ja päätöksiä. Jäsenmaksu tulevalla kaudella on kaikille junioripelaajille 550 €/vuosi.

Tämä maksu sisältää valmennuksen ja muut seuran hallintokulut sekä harjoitusasun (aloittaessa). 

Tämän lisäksi toimintamaksut tulevalla kaudella määräytyvät ikäluokan sali-, sarja-, tuomarikuluista sekä muista ikäluokan omista kausisuunnitelman mukaisista toimista.

31.1.2022 jälkeen aloittaneilta uusilta pelaajilta laskutetaan puolikas maksu jäsen-ja toimintamaksusta kaudella 2021-2022.

Lisäksi seurassa on päätetty, että jokaisella juniorilla on yhtenäinen seura-asu sekä tietenkin peliasu. Osan näistä varusteista saa hankittua seuran toimistolta tai tilaamalla tästä linkistä

Hyväkuntoiset pieneksi jääneet asut voidaan kierrättää yhdistyksen varustetori sivuilla. Jos haluatte hankkia toisen harjoitusasun, niin niitä löytyy myös toimistolta tai tilaamalla tästä linkistä