Liikuntapalvelun sisäliikuntatilojen ja koulujen liikuntasalien sulku on voimassa 31.1.2021 saakka

15.1.2021

Liikuntapalvelun sisäliikuntatilojen ja koulujen liikuntasalien sulku on voimassa 31.1.2021 saakka.


Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän päätöksen mukaisesti liikuntapalvelun sisäliikuntatilojen ja koulujen liikuntasalien sulku on voimassa 31.1.2021 saakka.


Koronakordinaatioryhmä linjasi 14.1.2021 kokouksessaan, että voimassa olevissa lasten ja nuorten harrastustoiminnan rajoituksissa ja suosituksissa pitäydytään toistaiseksi huolimatta siitä, että pitkäaikaisten harrastustoiminnan sulkemisten negatiiviset vaikutukset lasten ja nuorten hyvinvointiin on tunnistettu. Tilannetta seurataan aktiivisesti ja epidemiatilanteen muuttuessa myös rajoituksia ja suosituksia arvioidaan uudelleen.


Kaikki vuorot liikuntapalvelun sisäliikuntatiloista sekä koulusaleista perutaan automaattisesti 31.1.2021 asti. Perutuista vuoroista ei lähetetä erikseen peruutusviestejä, eikä perutuista vuoroista peritä tilavarausmaksuja.


Kaikki toiminta, myös omavalvontainen toiminta, saleissa on kiellettyä sulun aikana.Aikuisten harrastusvuorot perutaan talviulkokentiltä 31.1.2021 saakka


Kaikkien yli 20-vuotiaiden harrastusvuorojen peruutuksia talviulkokentillä jatketaan 31.1.2021 asti. 


Alle 20-vuotiaiden harrastustoiminta jatkuu kaupungin talviulkokentillä jo aiemmin myönnetyillä vuoroilla, mutta uusia vuoroja ei alkavan rajoituskauden aikana myönnetä. Ulkokentille jo myönnetyt kilpailut ja ottelut perutaan kaiken ikäisiltä. Alla lista talviulkokentistä, joilla on varattuja vuoroja.


Tekonurmet

Töölön Pallokenttä 6

Vuosaaren liikuntapuisto, Kartanon tekonurmi 2

Pirkkolan liikuntapuisto, tekonurmi


Tekojääkaukalot

Lassilan liikuntapuisto, tekojääkaukalo

Pukinmäen liikuntapuisto, tekojääkaukalo

Käpylän liikuntapuisto, tekojääkaukalo


Isot tekojäät

Brahen kenttä, tekojää

Oulunkylän liikuntapuisto, tekojää

Kontulan liikuntapuisto, tekojääSeurat itse vastaavat siitä, että juoniorivuoroilla ei ole yli 20 -vuotiaita harrastajia. Perutuista vuoroista ei lähetetä erikseen peruutusviestejä, eikä perutuista vuoroista peritä tilavarausmaksuja.


Ulkokentät ja ulkoliikuntapaikat ovat kuntalaisten käytössä varattujen vuorojen ulkopuolella. Ulkoliikuntapaikoilla (kuten tekonurmi- ja tekojääkentät) tulee huolehtia turvavälien säilymisestä. Paikalle saa tulla vain terveenä. Valvontaa sekä nuoriso-ohjaajien läsnäoloa ulkokentillä jatketaan. Pukukopit ja huoltorakennukset (pois lukien WC:t) pidetään suljettuina.


Ohjeita tarkennetaan jatkossa. Tarkennetut ohjeet löytyvät tämän linkin takaa.

Tarkistathan aina ensin, löytyykö vastaus kysymykseesi ‘kysymykset & vastaukset’ –osiosta, ennen yhteydenottoa asiakaspalveluun.