Ajankohtaista

Ricky Waxlax Vuoden Masulainen
Masun C-pojat päättävät kauden virossa turnauksessa tulevana viikonvaihteena. Masusta Keilassa järjestettävään turnaukseen osallistuvat myös 00-pojat.
Masun valmentajat (27.4.2012)
Kauden 2012-2013 valmennusrinki
MaSun edustusjoukkue nousi Eteläisen alueen 2. divisioonaan kaadettuaan viime viikonlopun nousukarsinnoissa UJ Äitin ja PuHu 2:n. Nousu ”Sarjojen Sarjaan” kruunaa viiden vuoden projektin, joka alkoi 6. divisioonasta.
Huomenna se sit alkaa , Masulta B-junnut, C99 pojista Masu Petskut ja Masu Sasut ja Masu 03 joukkueet, tuloksia Masun kotisivujen alaosassa
Huomioikaa UJ-äiti matsi siiretty lauantaiksi
Pojat pelasivat kilpasarjassa voitosta voittoon kovia ulkomaalaisia joukkueita vastaan ja finaalissa kohdattiin toisen lohkon voittaja; namika Lahti. Pelin alku meni Namikan johdossa pahimmillaan 9 pisteen erolla, kun aikalisällä saatiin poikiin luotua uutta uskoa ja 1. erä loppui kurottiin ero 4 pisteeseen, 2 erä alkoi ja Masu oli kuin uudesti syntynyt ja voimakas kannustus vaihtopenkiltä antoi tsemppiä kentällä oleville pelaajille ja poikien upeat heitot ja vapaaheitot löysi osoitteen ja voitto 41-34, Hyvä Pojat!!! Ottelu tulokset: http://turnauspalvelu.fi/easter2012/sarja_P00.html
Täältä tuloksiin : http://www.cumap.org/cuponweb/scania_cup_20122933.htm
Tänään varmistui 03 joukkueen alufinaalipaikka Masun voittaessa PuHun kotonaan, sijoitus ratkeaa muiden otteluiden perusteella.
RSS ATOM