Ajankohtaista

Malmin Super-Koris ry. järjestää jälleen syyskuussa ilmaisen koriskurssin. Kurssin tavoitteena on antaa mahdollisuus kaikille tutustua koripallon saloihin maksutta. Kurssin jälkeen on mahdollisuus jatkaa harrastusta oman ikäluokan joukkueessa. 2005 ja sitä myöhemmin syntyneille on Nanokerho joka jatkuu ilmaisena koko kauden läpi.
Masusta 99 ja 98 joukkueet mukana
Oletko sinä 1999- syntynyt poika? MaSu-99 joukkue etsii joukkoonsa koripallosta kiinnostuneita poikia. Sinulla voi olla jo koripallotaustaa tai voit olla vasta-alkaja, joka haluaa oppia lisää koripallon saloja mukavassa seurassa. Joukkue hakee erityisesti poikia pitkään päähän, mutta kaikki ovat tervetulleita. Tavoittelemme ensi kaudella C-poikien SM-sarjapaikkaa, sekä osallistumme nykyisillä suunnitelmilla ainakin kahteen ulkomaan turnaukseen. Myös kotimaisia turnauksia kuuluu suunnitelmiin.
Kevään valmistuneet Masulaiset
MaSun hallitus on kokouksessaan 17.5. päättänyt ensi kauden kausimaksuista.
MaSu järjestää pelaajilleen fysiikkatestit tiistaina 24.5. klo 18:00-21:00 Helmessä. Testattavaksi on kutsuttu kaikki MaSun 93 - 99 -syntyneet pojat (eli ensi kauden A, B ja C -juniorit).
MaSun perinteistä kauden päättäjäisjuhlaa vietettiin aurinkoisessa säässä Malmin VPK:lla
Välierässä kaatui komeasti Sykki pistein 58-34. Finaalissa vastaan asteli tuttu HNMKY joka oli tällä kertaa vahvempi luvuin 50-46. Onnea pojille hienosta saavutuksesta!!
RSS ATOM