Ajankohtaista

MaSu -99 järjestää ystävyysturnauksen, Runeberg -turnauksen MPH 3:lla lauantaina 5.2. klo 09:30 alkaen.
Sunnuntaina 30.1. starttasi MaSun uusi HotHand heittokoulu, ensimmäisissä harjoituksissa oli mukana 24 innokasta junioria valmentajinaan Sami Holmberg ja Lauri Vuoristo.
Petteri Koposen Virtus Bologna ilahdutti kotiyleisöään jyräämällä liiganousija Enel Brindisin nurin lukemin 93-72 (52-42) Italian Serie A:n sunnuntai-illan kierroksella. Pelinrakentajan tehtäviin keskittynyt Koponen heitti voitto-ottelussa viisi pistettä, keräsi viisi levypalloa ja jakoi viisi korisyöttöä.
Sasu Salin linkosi lauantai-iltana 13 pistettä, kun hänen edustamansa Union Olimpija Ljubljana kuritti Adrianmeren liigan ottelussa serbialaista Hemofarm Stadaa 104-62 (50-30).
Masun ja Kapon järjestämät koripallokerhot keräävät kehuja niin oppilailta kuin opettajilta! Tammikuun aikana Koillis-Helsingin alueen koulut ovat saaneet tutustua koripallon saloihin. Työtä on käytännössä jatkettu siitä mihin syyskuussa jäätiin ja toivottua palautetta on saatu. Tähtäimenä kouluilla palloilun takana on Helmikuussa järjestettävät koripallokertsit, joiden kautta seurat "värväävät" uusia huippulupauksia.
MaSu ja KaPo ovat olleet mukana suunnittelemassa Pukinmäen peruskoulun koripallopainotteista liikuntaluokkaa yhdessä Koripalloliiton kanssa .
MaSu -99 voitti tiukassa pronssiottelussa Pantterit loppujen lopuksi selkein numeroin 60-24. Raportti turnauksesta löytyy P99 poikien sivuilta allaolevan linkin takaa.
MaSun järjestämä kuntokoris aikuisille on taas aloittanut, harjoittelemme torstaisin klo 20:30 - 22:00 MPH 3:lla.
RSS ATOM