Ajankohtaista

Masun ja Kapon järjestämät koripallokerhot keräävät kehuja niin oppilailta kuin opettajilta! Tammikuun aikana Koillis-Helsingin alueen koulut ovat saaneet tutustua koripallon saloihin. Työtä on käytännössä jatkettu siitä mihin syyskuussa jäätiin ja toivottua palautetta on saatu. Tähtäimenä kouluilla palloilun takana on Helmikuussa järjestettävät koripallokertsit, joiden kautta seurat "värväävät" uusia huippulupauksia.
MaSu ja KaPo ovat olleet mukana suunnittelemassa Pukinmäen peruskoulun koripallopainotteista liikuntaluokkaa yhdessä Koripalloliiton kanssa .
MaSu -99 voitti tiukassa pronssiottelussa Pantterit loppujen lopuksi selkein numeroin 60-24. Raportti turnauksesta löytyy P99 poikien sivuilta allaolevan linkin takaa.
MaSun järjestämä kuntokoris aikuisille on taas aloittanut, harjoittelemme torstaisin klo 20:30 - 22:00 MPH 3:lla.
Sasu Salinin Union Olimpija Ljubljana avasi savottansa Euroliigan 16 parhaan joukkueen jatkosarjassa torstai-iltana trillerivoitolla. Olimpijan jalkoihin jäi italialainen Lottomatica Roma, joka kukistui kotikentällään Kenny Gregoryn onnistuneiden vapaaheittojen jälkeen pistein 63-64 (35-33).
Virtus Bolognan päävalmentaja Lino Lardo ei säästellyt suomalaistähteään Petteri Koposta, kun joukkue kohtasi Italian liigassa Lottomatica Rooman. Virtus kukisti peräti 37 minuuttia huhkineen Koposen johdolla roomalaisvieraansa lukemin 87-79.
Petteri Koponen oli loppiaisena heittovireessä ja naulasi kauden toiseksi korkeimman pistemääränsä, 22, kun Virtus Bologna hävisi Italian Serie A:n vierasottelunsa Angelico Biellalle lukemin 75-80 (36-34).
MaSun perinteiset pikkujoulut järjestetään MPH:n ykköskentällä torstaina 16.12. klo 17:30 alkaen. Ohjelmassa mm heittokisoja, joululauluja, pipareita ja mehua, ja saattaapa itse Joulupukkikin tulla paikalle... Tervetuloa, tonttulakit mukaan.
Kutsun saivat MaSu-96 ja MaSu-99. Tämä epävirallinen pohjoismaiden mestaruusturnaus pelataan Södertäljessä Ruotsissa 21-24.4.2011.
RSS ATOM