Ajankohtaista

MaSun perinteinen MBT Loppiaisturnaus pelataan taas loppiaisena 2011, pelipäivinä 2-6.1.2011. Hienoja otteluita on luvassa, ja huomaathan että MBT 2011 -turnaus on osallistujille myös edullinen.
19-vuotias Sasu Salin sai Euroliigan tulikasteensa kovimmassa mahdollisessa paikassa, kun Union Olimpija Ljubljanan valmentaja Jure Zdovc määräsi hänet kentälle toisella jatkoajalla Euroliigan avauksessa Efes Pilseniä vastaan. Salin uurasti kentällä neljä minuuttia Olimpijan kukistaessa turkkilaisjoukkueen nitropelissä 95-90 (30-29, 71-71, 79-79).
Euroliigassa nähdään muutaman vuoden tauon jälkeen jälleen suomalaisväriä, kun Sasu Salin ja Union Olimpija Ljubljana aloittavat mittelönsä Euroopan kovimmassa sarjassa alkavalla viikolla. Edellinen Euroliigassa pelannut suomalainen oli Hanno Möttölä, joka edusti kreikkalaista Aris Thessalonkia kaudella 2007-08.
Huhtikuussa jalan rasitusmurtuman vuoksi sairastuvalle joutunut Petteri Koponen palasi tositoimiin sunnuntaina, kun Virtus Bologna kohtasi Italian Supercupin finaalissa Montepaschi Sienan. Alkavalla kaudella Koposen tähtäimessä ovat Virtus Bolognan johdattaminen Serie A:n mitalipeleihin sekä Suomen maajoukkueen ensimmäiset EM-kisat 19 vuoteen.
Masun maineikas miesten edustusjoukkue starttaa kauteen 10.10. 11:30 Helmi-centterissä. Kaikki mukaan kannustamaan!
Kori-lehti 3/10 käsittelee artikkelissaan ulkomailla pelaavia suomalaisia, ja huomioi asiaankuuluvasti myös MaSun kasvatit.
Olemme saaneet MaSu Shopin valikoimiin uutuustuotteita, muunmuassa nyt jo myynnissä olevat MaSu Collegehousut, vetoketjuhupparin ja uudenmallisen T-paidan. Syksyn aikana valikoimiin tulee myös muita uutuuksia, käy katsomassa säännöllisin väliajoin...
Lisää tekijöitä mukaan seuran hallintoon
Karsinnat jatkuvat epäonnen kautta
Elokuussa rakettimaisen nousun miesten maajoukkueeseen tehnyt Sasu Salin on aloittanut ammattilaisuransa Slovenian huippuseura Union Olimpija Ljubljanassa terävästi. Salin on kuulunut joukkueensa ehdottomaan parhaimmistoon Ljubljanan neljässä ensimmäisessä harjoitusottelussa.
RSS ATOM