Juniorit

Jäseneksi ilmoittautuminen sekä jäsen- ja toimintamaksujen maksaminen 2022-23Junioripelaajajäseneksi voi seuran hallitus hyväksyä yksityisen henkilön, joka suorittaa toiminta- ja tilivuosittaisen pelaajajäsenmaksun. Jokaisen vanhan ja uuden pelaajan pitää ilmoittautua jäseneksi kaudelle 2022-23. Seuran järjestämään valmennus- ja kilpailutoimintaan voi osallistua vain seuran jäsenmaksun maksanut henkilö. Pelaajajäsenellä on puhe- mutta ei äänioikeutta seuran kokouksissa. Jäsen sitoutuu maksamalla jäsenmaksun noudattamaan seuran sääntöjä ja päätöksiä. Jäsenmaksu tulevalla kaudella on kaikille junioripelaajille 550 €/vuosi.

Tämä maksu sisältää valmennuksen ja muut seuran hallintokulut sekä harjoitusasun (aloittaessa).

Tämän lisäksi toimintamaksut tulevalla kaudella määräytyvät ikäluokan sali-, sarja-, tuomarikuluista sekä muista ikäluokan omista kausisuunnitelman mukaisista toimista.

31.1.2023 jälkeen aloittaneilta uusilta pelaajilta laskutetaan puolikas maksu jäsen-ja toimintamaksusta kaudella 2022-2023.

Lisäksi seurassa on päätetty, että jokaisella juniorilla on yhtenäinen seura-asu sekä tietenkin peliasu. Osan näistä varusteista saa hankittua seuran toimistolta tai tilaamalla tästä linkistä.

Hyväkuntoiset pieneksi jääneet asut voidaan kierrättää yhdistyksen varustetori sivuilla. Jos haluatte hankkia toisen harjoitusasun, niin niitä löytyy myös toimistolta tai tilaamalla tästä linkistä

Vanhoille pelaajille lähetetään oma linkki kauteen ilmoittautumisesta

Uusien pelaajien ilmoittautuminen